Imprint

1. Advarsel omkring indhold
Det gratis og frit tilgængelige indhold på dette websted blev oprettet med størst mulige omhu. Udbyderen af dette websted garanterer dog ikke nøjagtigheden og aktualiteten af den gratis og frit tilgængelige rådgivning og nyheder. Brug af denne websides indhold er på din egen risiko. Brug af dette gratis og frit tilgængeligt indhold skaber ikke noget kontraktmæssigt forhold mellem brugeren og udbyderen, i denne henseende er der ingen vilje fra udbyderens side til at være juridisk bundet.

2. Links
Webstedet indeholder links til andre websteder ("eksterne links"). Disse websteder er underlagt de respektive webstedsoperatørers ansvar. Ingen overtrædelser af loven var synlige, da de eksterne links blev linket. Udbyderen har ingen indflydelse på det nuværende eller fremtidige design af linkede sider. Permanent gennemgang af eksterne links er ikke rimelig for udbyderen uden konkret bevis for juridiske overtrædelser. Så snart juridiske overtrædelser bliver kendt, vil de pågældende eksterne links blive slettet.

3. Ophavsret og tilknyttet ophavsret
Indholdet, der er offentliggjort på dette websted af udbyderen, er underlagt tysk ophavsret og tilknyttet ophavsret. Al brug, som ikke er tilladt i henhold til tysk ophavsret og tilknyttet ophavsret, kræver forudgående skriftligt samtykke fra udbyderen eller den respektive ophavsretejer. Dette gælder især for duplikering, redigering, oversættelse, opbevaring, behandling eller gengivelse af indhold i databaser eller andre elektroniske medier og systemer. Tredjeparts indhold og rettigheder markeres som sådan. Uautoriseret kopiering af webstedets indhold eller det komplette websted er ikke tilladt og er strafbart efter loven. Kun udførsel af kopier og downloads til personlig, privat og ikke-kommerciel brug er tilladt. Dette websted må ikke vises af tredjepart i rammer eller iFrames uden skriftlig tilladelse.

4. Reklame banner
Brug af kontaktdatene til imprint til kommerciel reklame er udtrykkeligt ikke-ønsket, medmindre udbyderen tidligere har givet deres skriftlige samtykke, eller der allerede er et forretningsforhold. Udbyderen og alle personer, der er navngivet på dette websted, gør hermed indsigelse mod enhver kommerciel brug og videregivelse af deres data.

5. Operatør
Operatøren af dette websted er date4friend AG, med den registrerede adresse Bahnhofstrasse 16, 6300 Zug, Switzerland. Som udbyder, er date4friend AG registreret i det komercielle register Kanton Zug med nummeret CHE-146.546.215 og med momsnummeret CHE-146.546.215 MWST. Bestyrelsen for date4friend AG er .
Hvis du har spørgsmål angående dit medlemskab, en annulleringsanmodning eller et hvilket som helst andet problem, hjælper vores erfarne team af kundeservice-medarbejdere dig med glæde når som helst.